100 dintre cele mai bizare animale din lume. Suta la suta real.

Va prezentam unele dintre cele mai bizare animale din lume. Niciuna nu se numera printre speciile disparute de pe fata pamanantului de acum catva timp.

     
Unele dintre ele sunt variatiuni ale animalelor noastre de companie, fiind caini sau pisici de rase mai putin cunoscute. Altele, sunt animale hibride, cum este cunoscutul liger, un urias mamifer din familia felinelor mari, rodul incrutisarii dintre un tigru si o leoaica sau invers.

Printre animalele cele mai rare din lume se mai afla si cateva specii de marsupiale mici, reptile mici sau mari, precum si unii pesti si mamifere marine, mai putin cunoscute, chiar si cateva specii de maimute. Toate au particularitatile lor mai putin obisnuite. 

 

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *