Acesti soferi s-au aventurat pe cele mai periculoase drumuri si poduri din Brazilia, la volanul unor camioane si autobuze. Rezultatul se poate vedea cu ochiul liber.

Ne plangem ca drumurile si podurile din Romania sunt intr-o stare absolut deplorabila, si avem absoluta dreptate. Nu stiu daca ne va face sa ne simtit mai bine, dar se pare ca nici multe drumuri din anumite zone din Brazilia nu sunt mai bune.

     

Sa nu uitam, Brazilia este o tara imensa, de fapt a cincea tara din lume ca suprafata si ca populatie si a noua putere economica in lume.  Este una dintre tarile cele mai frumoase din lume,  concentrand 90% din biodiversitatea mondiala, ingloband Padurea Amazoniana, Pantanal si Cerrado.

Drumurile si podurile despre care vorbim se afla in Padurea Amazoniana, zona care este cutreierata anual de deosebit de multi soferi de camion, care au nevoie de curaj, nu gluma, pentru a se aventura in aceste zone. Din pacate, guvernul Braziliei nu investeste banii culesi de la populatie pentru a imbunatati viata oamenilor, din care cauza anual foarte multe masini raman blocate, ba, si mai rau, sufera accidente in aceste locuri rau famate. Va prezentam doar cateva dintre ele.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     2 Comments

  1. claudiu says:

    super frumos

Leave a Comment

 

— required *

— required *