ASTEA DA FRANE! Uitati cat de repede reactioneaza franele de urgenta la camioanele Volvo.

De multe ori, un autoturism, mai ales unul de dimensiuni mari, precum un tir sau autocar are nevoie de un sistem de franare cu adevarat performant care poate sa faca diferenta in trafic. Inginerii de la Volvo inteleg foarte bine acest aspect, creand un sistem revolutionar de franare.

     
Acesta inglobeaza un radar si o camera video care este capabila sa identifice si sa monitorizeze celelate vehicule aflate in trafic. Astfel se pot preveni coliziunile la viteze de pana la 70 km/h.

Pentru a testa franele camioanelor Volvo, acesti soferi profesionisti au decurs la cateva teste impresionante. Bineinteles ca testele realizate de ei au fost executate in situatii foarte bine controlate, cu traficul oprit. Dupa cum vedeti, rezultatele au fost exceptionale.

Carl Johan Almqvist, director al diviziei de Siguranță din cadrul Volvo Trucks a afirmat faptul ca neatentia este aceea care cauzeaza  majoritatea  accidentelor, sistemul lor de franare luand in calcul tocmai acest aspect.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *