Cea mai extravaganta si luxoasa casa mobila din lume din Dubai are toate dotarile, inclusiv semineu si terasa. Priveste cum se transforma dintr-o singura apasare de buton.

V-a placut dintotdeauna sa calatoriti, si v-ar placea atunci cand o faceti, sa nu renuntati la confortul casei dumneavoastra? Daca sunteti interesati, cea mai scumpa casa mobila din lume este la vanzare in Dubai pentru fabuloasa suma de 2 milioane de lire.

     
Casa mobila despre care vorbim, pe numele sau Elemment Palazzo  reprezinta o minune a tehnologiei si arata ca soi de capsula spatiala. Poate acomoda mai multe persoane si este dotata cu tot ce ti-ai putea imagina.Cuprinde un  dormitorul colosal, pentru cei care vor sa se odihneasca. Acest dormitor se poate transforma la o singura apasare de buton intr-o sufragerie superba cu un bar imens. De asemenea, poti viziona diferite programe  pe un televizor de 40 inch. Are semineu si propria terasa.
Prin comparatie puteti vedea cum arata cea mai ieftina casa mobila din lume, care nici macar nu are motor, trebuind ca o persoana sa traga la pedale pentru a o urni din loc.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     6 Comments

 1. julian says:

  Ok

 2. julian says:

  Superb

 3. Manuel Gordo says:

  good web

 4. sofia says:

  wow

 5. cristi says:

  super

Leave a Comment

 

— required *

— required *