Excavatoare in situatii fara iesire, datorita unor grave erori umane.

 Cand ai pe mana astfel de gigantice masinarii si esti nevoit sa lucrezi in conditii extreme: in noroi, nisip, teren mlastinos, teren forestier, etc, pot surveni o gramada de accidente la locul de munca. Cateva manevre gresite, un moment de neatentie, o scapare de orice fel si…patesti ce au patit si ei. Se poate intampla oricui, dar consecintele sunt dezastruoase de fiecare data.

     
Nimeni nu intelege aceste situatii mai bine decat cei care au folosit astfel de echipamente masive. Atunci cand esti la volanul lor, nu esti cateodata constient de limitarile echipamentului pe care il conduci si te consideri invincibil. Din pacate, este doar o iluzie.

Acesti muncitori care trebuie sa manevreze astfel de utilaje grele, fie ca sunt excavatoare, buldozere, basculante, camioane, macarale se supun unei palete largi de riscuri de accidentare si imbolnavire. Pot cadea de la inaltime, se pot implica intr-un accident auto, poate surveni o surpare in cursul efecturarii sapaturilor, sau pot avea contact cu substante periculoase. Iata de ce acesti muncitori trebuie intruiti sa se protejeze in toate aceste situatii.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     3 Comments

  1. domingos da silva moreira says:

    gosto desta pagina

  2. Hafsteinn says:

    :)

Leave a Comment

 

— required *

— required *