Greu de crezut! Pe mana acestui sofer ne-am incredinta linistiti viata.

Acesti sofer de camion arata un control absolut al autovehiculelor lor. Desi serpertinele pe care trebuie sa le parcruga sunt mult prea inguste pentru a lasa sa treaca doua masini, cei doi se coordoneaza perfect pentru a reusi s-o faca.

     
Probabil ca impatimitii volanului deja au recunoscut in acesta imagine faimosul Trollstigen din Norvegia, unul dintre cele mai dificile trasee montane din lume. Acest drum este unul extrem de spectaculos, plin de serpentine deosebit de periculoase si doar soferii deosebit de experimentati indraznesc sa se aventureze.

Pentru a preveni accidentele autoritatile au decis sa inchida acest drum pentru tirurile mai lungi de 12 metri. De asemenea, el este inchis in perioada toamna -iarna, gheata si ninsoarea punand mari probleme soferilor.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     2 Comments

  1. rdu cluj says:

    Dar la noi ??? CHEILE BICAZULUI cum sunt ??? SUPERBE !!!

  2. popescu says:

    mai sunt si pe grecia cateva serpentine asemanatoare cu cele din imagine

Leave a Comment

 

— required *

— required *