INVENTIVITATE MAXIMA . Acesti tineri din Kirgizstan si-au facut propriul Lamborghini de 2 milioane de dolari dintr-un Volvo 740 vechi de 13 ani.

Acesti tineri din Kirgizstan au gasit o cale de a face doua milioane de dolari in cea mai scurta perioada de timp, avand la indemana doar un Volvo vechi de 13 ani si ceva imaginatie si intuitie. Cum? S-au inchis intr-un garaj 3 luni si au realizat o copie de carbon a faimosului Lamborghini Sesto Elemento.

     
Pentru a reusi, au investit “fabuloasa suma” de 15.000 de dolari. Pare o afacere foarte buna, nu? Este vorba de o replica perfecta, construita pe sasiul unui Volvo din anii 80 si al unui BMW X5, folosind componente din plastic si fibra de carbon.

Masina rezultata arata ca un Lamborghini Sesto Elemento…numai un pasionat de masini ar putea face diferenta intre ea si originalul. Bineinteles are cu totul alte specificatii si este mult mai lenta decat originalul. Dar in cazul in care vrei doar sa impresionezi lumea de pe strada, este tot ceea ce ai nevoie.

Asa ca, in cazul ca vi se propune ceea ce vi se pare a fi afacerea secolului, apelati la un specialist si nu va aruncati cu capul inainte…nu stii ce se gaseste in spatele caroseriei celei mai elegante masini.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.      

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *