La “Indonezienii au talent”, un copil il imita pefect pe regele pop, lasand fara cuvinte juriul.

“Indonezienii au talent” este un show de televiziune in care se cauta talente reale, care pot fi promovate cu usurinta intr-un show de televiziune, dupa ce concurentii au fost antrenati in prealabil pentru a face fata presiunii de a canta in fata unui public numeros.

     
Multi dintre cei care s-au dovedit a se descurca la auditii nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor celor care i-au antrenat, tocmai datorita fricii de a aparea in fata multor oameni.

In general, copiii au un mare atu fata de oamenii maturi, datorita dezinvolturii pe care o dovedesc datorii varstei lor fragede. Nefiind constienti, precum adultii, de importanta momentului, ei se poarta in cel mai natural mod cu putinta. Si mai ales in cazurile in care exista si un adevarat talent nativ si dorinta de a dansa sau a-si face numarul cat mai bine, atunci acesti copii vor putea emotiona publicul pana la lacrimi.

Este cazul baietelului in imagini, care se misca dumnezeieste, imitandu-l perfect pe regele muzicii pop, inconfundabilul Michael Jackson. Acest artist a reinventat dansul, transformandu-l intr-o forma de arta care a ajuns in toate colturile lumii si a uimit prin cateva tehnici de dans inventate de el, extrem de complicate si solicitante din punct de vedere fizic, precum robotul și moonwalk-ul.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     1 Comment

  1. Akande olaoluwa philip says:

    That is great. I love it

Leave a Comment

 

— required *

— required *