Maxima imprudenta. Pilotul unui avion 747 pune in pericol viata unor turisti aterizand langa o plaja din St. Maarten

Niste turisti din St. Marteen petreceau o zi linistita pe frumoasa plaja din Caraibe, fara a banui ca vor fi martorii unui eveniment atat de neobisnuit ca acesta. Desi aeroportul de pe acesta insula este cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase, reprezintand o adevarata incercare pentru piloti, oricat de experimentati ar fi ei, fiind extrem de aproape de mare, aceasta aterizare atat de aproape de plaja reprezinta un record chiar si pentru St Marteen.

     
Ciudata este insa reactia turistilor; desi avionul este la zeci de centimetri de ei, in loc sa se panicheze, ei urmaresc linistiti avionul cu privirea, unii dintre ei chiar filmandu-l. Nu stim daca este un act de curaj sau de inconstienta, stim doar ca noi am fi fugit mancand pamantul. Exista o gramada de turisti care vin pe aceasta insula tocmai pentru a fi cat mai aproape de avioanele care decoleaza sau aterizeaza, incercand cu disperare sa produca clipuri virale pe internet.

Conform declaratiei unui turist impatimit de avioane, este extrem de impresionant sa privesti un avion cu reactie precum Boeing 747 trecand doar la cativa metrii de aparatul foto sau camera video. De pe plaja, poti chiar simti suflul puternic al avionului, unii fiind chiar doborati in nisip de catre acesta. Cu toate pericolele la care turistii se expun, vizionand ore intregi decolarile sau aterizarile, autoritatile au hotarat ca portiunea de plaja din apropierea aeroportului sa ramana deschisa publicului.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     3 Comments

  1. Me gusta vídeos cosas bien

  2. Dnh says:

    Super

  3. abebayew deresa says:

    so sweeet

Leave a Comment

 

— required *

— required *