O noua tehnologie germana de roti, absolut extraordinara- camionul ia curba strans, toate rotile schimbandu-si directia diferit, pana la 360 grade, pentru a executa un cerc perfect

Cand ne gandim la camioanele germane, ne vin in gand cuvinte precum fiabilitate, robustete, siguranta. De data aceasta insa, inventivii ingineri germani s-au depasit pe ei insisi, cu camioanele ETF.

     
Acesti mastodonti ai camioanelor sunt extrem de eficienti, fiind capabili sa consume o cantitate foarte mica de carburanti.

Insa una dintre caracteristicile cele mai importante ale camioanelor de mina MT-240 este legata de o tehnologie revolutionara, numita All-Wheel-Steering. Fiecare dintre rotile camionului se invart in mod individual, realizand o rotire completa la 360 de grade, ceea ce ii permite sa ia cea mai stransa curba posibila, dupa cum vedeti in imagini.

In plus, aceste camioane se incarca singure, realizand in mod automat si alte sarcini complexe, precum verificarea presiunii pneurilor, stergandu-si singure parbrizul si retrovizoare. De asemenea, sunt capabila sa lucreze in conditii nefavorabile, datorita tehnologiei rotilor.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.      

 

 

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *