Sa fie acesta noul iPhone 6? Clipul video care a aprins imaginatia fanilor Apple.

Deja se fac unele speculatii despre cum ar trebui sa arate iPhone 6 si ce caracteristici ar trebui sa aiba. Daca acesta ar fi viitorul flagship de la Apple, as renunta la Android sa mi-l cumpar…

     
Ecranul de 4.9 inch Full HD este unul absolut revolutionar, cu o rezolutie impresionanta, utilizatorul putand vedea pozele afisate pe display in cele mai mici detalii. Nici celelate caracteristici nu sunt de lepadat. Dintre ele am retinut procesorul de noua generatie, Apple A7 quad-core 1.8 GHz cu doua procesoare grafice integrate, senzorul NFC, camera de 10 MP capabila sa filmeze in  1080p@30fps si bateria de  1960 mAh.

Din pacate, nu prea cred ca in acest moment cei de la Apple vor aduce ceva cu adevarat diferit de ultimele modele. iPhone 4S si 5S nu m-au impresionat cu nimic. Dar poate dau acum lovitura, din pacate pentru buzunarul meu. Dupa cum stiti, noul Samsung Galaxy 5 a fost deja anuntat si nu pare a veni cu prea mari inovatii.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *