Sa nu te aproprii niciodata prea mult de un elefant. Nici macar daca esti un hipopotam. Iata de ce.

In general, hipopotamii nu se tem de prea multe animale, si cred ca puteti ghici cu usurinta de ce. Au o piele aproape de nepatruns de coltii marilor pradatori si cantaresc suficient cat sa nu fie considerati o prada prea usoara.

     
De data asta insa, o femela de hipopotam s-a apropiat nepermis de mult de un elefant agresiv la rezerva naturala Erindi Private Game din Namibia si a inteles pe propria ei piele ce inseamna sa enervezi prea mult un asemenea specimen.
Elefantul pastea linistit langa un grup de hipopotami, cand a simtit ca ii este incalcat teritoriul si a reactionat cat se poate de violent. Uriasa hipotamita s-a trezit aruncata in aer de
cateva ori, ca o minge de fotbal American, de pahidermul furios si imprevizibil. Bineinteles ca in atacul sau, elefantul si-a folosit trompa incredibil de puternica. Din fericire, hipopotamita a scapat aproape nevatamata, insa orgoliul i-a fost, probabil, “calcat in picioare” de intamplarea pe care a trait-o.

  Textele publicate pe acest site sunt proprietatea HazdeNecaz.info si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial pe alt site fara acordul scris al detinatorului acestui site. Pentru sugestii sau alte comentarii ne puteti scrie pe pagina de contact.     1 Comment

  1. Luis Monroy says:

    Me gustan los vídeos

Leave a Comment

 

— required *

— required *